Een veilige en gebruiksvriendelijke omgeving, in 1 app.


Ja, het is leuk om uren per dag te spenderen op de social kanalen.

Ja, het is gemakkelijk om snel de “cookies” te accepteren voordat je gaat shoppen.

Maar, vraag jij je wel eens af: wat krijg je nou echt terug na het delen en vrijgeven van al jouw persoonlijke data op het web?

Het antwoord is, niet veel, jouw persoonlijke data wordt opgezogen in datakluizen, waar een hoop adverteerders toegang tot hebben, behalve jij!


Tijd om het beter te doen!

ValueMe draait dit model om. Bij ValueMe decentraliseren wij jouw data. De data is niet meer in de handen van adverteerders of andere belanghebbenden. Het eigendom van jouw data ligt bij jou!

Bij ValueMe is het letterlijk verleden tijd dat jouw data via allerlei constructies met de hele wereld gedeeld wordt, zonder dat jij hier direct voordeel van krijgt.

Middels je eigen ValueMe profiel deel je de volgende data;

  1. ik ben,
  2. ik vind leuk,
  3. ik heb nodig,
  4. en ik deel data alleen met bedrijf XYZ

Hoe meer je deelt, hoe meer waarde je creëert! 
Hoeveel jouw data waard is, is afhankelijk van hoeveel je over jezelf wilt delen. Des te meer je deelt, des te hoger de waarde van jouw profiel wordt. Na het invullen van je persoonlijke data, kun je kiezen met wie je de data deelt. Misschien kies je voor delen met alle aangesloten bedrijven, of alleen met een selecte groep.

Als beloning voor het delen van jouw data, krijg je een waarde toegekend, de beloning is dus letterlijk geld voor je data.
Deze beloning vind je terug in de vorm van; je persoonlijke aanbiedingen, speciale kortingen, uitnodigingen voor evenementen of zelfs cash voor je data.


people2

Join us! En claim de waarde van jouw data.

Zomer 2020 zal onze app gelanceerd worden en starten wij een pilot in Nederland.

Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op!